A Levendula Ház Látogatóközpont azoknak nyújt lehetőséget rendezvényhelyszínre, akik a város zajától távol, a természetben, a festői Belső- tó partján szeretnék megtartani céges rendezvényüket, sajtótájékoztatójukat, továbbképzéseiket, a céges „családi napot, vagy a kollégák karácsonyi partiját.

A látogatóközpontban interaktív kiállítás tekinthető meg a Tihanyi félsziget kialakulásáról, növény-, és állatvilágáról, valamint a levendula feldolgozásról.

A rendezvények lebonyolítására az épület fogadóterében, vetítő-, és foglalkoztató termében van mód, ahol 50 fő ültetésére van lehetőség.

A Látogatóközpont további rendezvénytípusoknak kínál páratlant helyszínt:

tárgyalás, partnerfogadás, díjátadás, dolgozói party, csapatépítés.

Családi eseményekhez, mint az esküvői fotózás vagy gyermek szülinapi buli a Levendula Ház és kertje egyedi hangulatot teremt.

A helyszínen a következő vendéglátási módokra van lehetőség:

pezsgős koccintás, koktél és szendvics party, kávébár és teaház.

A helyszín bérleti díja 4 órás rendezvény esetén 40.000 Ft +ÁFA,  csak a foglalkoztató igénybevétele esetén 10.000 Ft+ÁFA.

Gyermekrendezvény céljára történő egénybevétel esetén a foglalkoztatóterem bérleti díja bruttó 800 Ft/fő, de min. bruttó 10.000 Ft. A díj tartalmazza az 1 óra időtartamú játékos foglalkozás díját, a kiállítás megtekintését és a mosdó használatát.

Megközelíthetőség: http://www.levendulahaz.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=101&Itemid=121&lang=hu

GPS koordináták: 46.909024,17.888269

Kérje ajánlatunkat!

Küsz Marianna üzemeltető

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , 06 20 975 4162